متن آگهی:
خبر ۴ خرداد ماه ۱۴۰۲ – رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ آماده است و قطعا تا قبل از تاریخ ۱۰ خرداد اعلام میشود، گفت: نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیز آماده است پس از مشخص شدن یک سری فاکتورها، این نتایج را اعلام خواهیم کرد.
دکتر عبدالرسول پورعباس در حاشیه نشست «تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲» در جمع خبرنگاران به زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: درباره نتایج این آزمون منتظر یک سری عوامل و فاکتورهایی هستیم که دستگاههای دیگر باید آنها را اعلام کنند چرا که این فاکتورها روی نتایج اثر میگذارد.
وی در ادامه تصریح کرد: نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ نیز آماده است و قطعا تا قبل از تاریخ ۱۰ خرداد اعلام میشود.
پورعباس همچنین به اقدامات اجرایی و حفاظتی نوبت دوم کنکور سراسری اشاره کرد و افزود: مسیر برگزاری آزمون با مدیران استانها کنترل میشود و عوامل اجرایی که بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر هستند را با توجه به تغییرات و تحولات آزمون باید توجیه کنیم. در این مسیر نیازمند پر شدن پرتال طراحی سوالات هستیم چرا که فرایند آزمون الکترونیکی از طریق پرتال سوالات که مخزن زخیم و عظیمی است و استاندارد اجرایی دارد، انجام میشود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بر لزوم شناسنامهدار کردن عوامل اجرایی برگزاری آزمونهای آینده تاکید کرد و گفت: عوامل اجرایی در مخازن و مراقبین و رابطین را باید شناسایی کنیم و سطح آموزش را به نسبت عملکردشان بررسی کنیم؛ چرا که آزمونهای ما از نظر اجرایی تخصصیتر از سایر آزمونها است و نشست امروز هم در راستای هماهنگی و هم افزایی و ایجاد انگیزه برای داوطلبان تمام دستگاههای اجرایی بر مبنای برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۲ است.
وی در پایان تاکید کرد: نوبت اول کنکور ۱۴۰۲ را با همراهی دولت و شورای امنیت کشور در دی ماه سال گذشته به شکل”سالم” برگزار کردیم و حتی یک مورد تخلف هم گزارش نشد، بنابراین در نوبت دوم کنکور که در تیر امسال برگزار میشود کنکور استانداردی را برگزار میکنیم تا امانت دار صندلیهای حساس داوطلبان کنکور ۱۴۰۲ باشیم.
خبر ۳ خرداد ماه ۱۴۰۲ – به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، فراخوان ثبتنام آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای جذب ۲۸ هزار و ۱۸ آموزگار از دهم اسفند سال گذشته(۱۴۰۱) برگزار شد و در نهایت ۵۳۴ هزار و ۴۴۵ نفر شامل ۴۵۴ هزار و ۹۹۳ داوطلب زن و ۷۹ هزار و ۴۱۱ نفر مرد ثبتنام کردند.
در آزمون استخدام آموزش و پرورش قرار است ۲۸ هزار و ۱۸ آموزگار ابتدایی، استثنایی و ویژه مناطق مرزی و عشایری جذب شوند که شامل ۲۴ هزار و ۶۹۴ آموزگار ابتدایی، ۲۳۳۲ آموزگار استثنایی و ۹۹۲ آموزگار ویژه مناطق عشایری و مرزی است.
بنابر گفته مسؤولان آموزش و پرورش، قرار بود نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش آخر اردیبهشت اعلام شود؛ صادق ستاریفرد معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ در شبکه یک سیما گفت: «آخر اردیبهشت نتایج اولیه آزمون استخدامی اعلام میشود و از اول خرداد مصاحبه و ساز و کار ارزیابی آغاز میشود؛ آزمون کتبی ۴۰۰ از هزار و مصاحبه و ارزیابی تکمیلی ۶۰۰ امتیاز از هزار دارد. ضمن اینکه بازه زمانی مصاحبه ۴۰ روزه است و تا نیمه تیرماه ادامه دارد».
اما امروز سوم خرداد است و هنوز نتیجه اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام نشده است. برخی مخاطبان خبرگزاری فارس نیز در سامانه فارس من با ثبت پویشی با عنوان «درخواست هرچه زودتر اعلام شدن نتایج استخدامی آموزش و پرورش» عنوان کردند: «با توجه به طولانی بودن مراحل گزینش و مصاحبه و همچنین لزوم آموزش خوب معلمان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید و عطف به برگزاری احتمالی آزمون جذب دبیر در تیرماه، از وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش درخواست میشود تا هرچه زودتر نسبت به اعلام نتایج اولیه آزمون آموزگاری ابتدایی که در هشتم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد اقدام ورزیده و از پیش آمدن مشکلات احتمالی که مسبوق به سابقه است، جلوگیری کنند».
پیگیری خبرنگار فارس درباره دیر اعلام شدن جواب آزمون استخدامی آموزش و پرورش، حاکی از این بود که هنوز نرخ باروری هر شهرستان از سوی وزارت کشور به سازمان سنجش اعلام نشده است.
یک منبع آگاه در وزارت آموزش و پرورش در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: جهت اعمال امتیازات قانون جوانی جمعیت، نرخ باروری هر شهرستان توسط وزارت کشور باید اعلام رسمی شود که با اعلام این نرخ به سازمان سنجش، ظرف روزهای آینده، نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام میشود.
وی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی که سازمان اداری و استخدامی ابلاغ کرده است، نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب بر اساس آخرین اعلام رسمی وزارت کشور، در آزمون استخدامی اعمال میشود.
خبر ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ – به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ سیاهکالی مرادی مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین در ویژه برنامه گفت و گویمرحله دوم آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار میشود خبری گفت: مرحله اول آزمون استخدامی هشتم اردیبهشت ماه برای جذب معلم ابتدایی و استثنایی برگزار شد.
وی، سهمیه استان در این زمینه را ۳۲۴ نفر اعلام کرد و گفت: امسال ۴۰ درصد از جذب معلمان بر اساس نمره آزمون و ۶۰ درصد مصاحبه است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: مرحله دوم هم برای جذب دبیری دوره متوسطه اول و دوم برگزار میشود که زمان آن اعلام خواهد شد.
سیاهکالی مرادی افزود: سهمیه استان در این زمینه هم ۴۴۵ نفر است.
وی درباه مربیان یپش دبستانی هم گفت: این مربیان تحت پوشش موسساتی هستند که هر سال در یک مناقصهای شرکت میکنند و صاحب امتیاز میشوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: این موسسات حقوق و مزایای مربیان را پرداخت می کنند.
سیاهکالی مرادی افزود: هم اکنون سازمان ملی تعلیم و تربیت در کشور شکل گرفته است که باید همه این پیش دبستانیها تحت این سازمان قرار بگیرند.
وی اضافه کرد: تا این لحظه در استان حوزه آموزش ابتدایی آنها را مدیریت میکند و باید پستی در این زمینه تعریف شود که اگر این موضوع انجام شود اتفاقات خوبی در آینده اتفاق خواهد افتاد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: پارسال استان البرز سهمیهای داشت و این امکان را به استان قزوین داد و هم اکنون بین ۶۰ تا ۷۰ معلم توانستند طبق نیروی قرداد معین در این استان فعالیت کنند.
سیاهکالی مرادی درباره تجهیزات مدارس هم گفت: برای تجهیز هنرستانها در دو مرحله ۱۴ میلیارد تومان جذب و هزینه شد.
وی گفت: یکی از سیاستهای آموزش و پرورش هم جذب ۴۰ درصد از دانش آموزان به سمت رشته های مهارتی است.
وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان قزوین و اختصاص اعتبارات به آموزش و پرورش گفت: در این سفر ۱۷۶ میلیارد تومان برای ۱۳ طرح نیمه تمام اختصاص یافت.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: برای تکمیل اردوگاه یانس آیاد ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که ۱۰ میلیارد تومان جذب شده است.
سیاهکالی مرادی افزود: ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل چند استخر و ۱۶ میلیارد تومان برای راه اندازی دو کارگاه فنی و حرفهای در نظر گرفته شد.
وی در ادامه از سنجش علمی معلمان هر ۴ سال یکبار خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح را بروزرسانی علم معلمان است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: پارسال رقم خوبی به حقوق معلمان طبق نظام رتبه بندی اضافه شد که شاید مکفی نباشد، اما خوب بوده است.
به گفته سیاهکالی مرادی، با اجرای نظام رتبه بندی از یک میلیون و ۶۰۰ تا ۵ میلیون تومان به حقوق معلمان اضافه شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در هفته گرامیداشت روز معلم دهه برنامه مختلف برگزار میشود که برگزاری همایش روز معلم مهمترین آن است.
سیاهکالی مرادی مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین در ویژه برنامه گفت و گوی خبری گفت: همایش روز معلم در شهرستانهای مختلف استان برگزار میشود که مراسم نمادین آن هجدهم اردیبهشت در سالن کوثر قزوین برگزار میشود.
وی افزود: بیش از هزار معلم در زمینه انتخاب نمونه شرکت کردند که ۴۷ نفر از آنها در استان انتخاب شدند و ۴ نفر هم به مرحله کشوری راه یافت و یک نفر هم برگزیده کشوری انتخاب شد.
سیاهکالی مرادی گفت: غبار روبی مزار شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی و دیدار با معلمانی که دچار بیماری صعب العلاج هستند از دیگر برنامههای هفته معلم است.
خبر ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ – مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: تا اواخر خرداد فراخوانی برای جذب مربی پرورشی اعلام میشود که در آن شرایط برای جذب براساس تخصص و مهارت تربیتی داوطلبان لحاظ میشود و در این باره قطعا قاریان و حافظان، طلاب و اعضای بسیج و… در اولویت خواهند بود.
به گزارش بازارکار، میکائیل باقری به اشاره به فعالیتهای قرآنی و دینی در مدارس و آموزشگاهها ِدرباره تعداد معلمان قرآن و دروس دینی مدارس، افزود: در مقطع ابتدایی آموزگار پایه، معلم قرآن است. حدود ۳۷۰ هزار آموزگار دوره ابتدایی در مدارس این مقطع در سراسر کشور مشغول به تعلیم دانشآموزان هستند و از آنجا که براساس مقررات موجود و مصوبات شورای آموزش و پرورش، تدریس درس قرآن در مقطع ابتدایی با آموزگار پایه است، همه این آموزگاران معلم قرآن محسوب میشوند. در دوره متوسطه اول و دوم نیز معلمان تخصصی مانند سایر دروس برای درس قرآن حضور دارند.
وی به اجرای آزمایشی طرح ملی اتقان، طرح ارتقای توانمندیهای قرآنی آموزگاران، مدیران و معاونان مدارس دوره ابتدایی اشاره کرد و ادامه داد: این طرح از پیش از ایام نوروز در پنج استان خراسان شمالی، قم، بوشهر و ایلام و شهرستانهای استان تهران با همکاری دارالقرآنها و یا موسسات قرآنی درحال انجام است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: طرح اتقان، دورهای ۶۲۰ ساعته است که ۲۴ ساعت آن به صورت حضوری و با فراگیری سه مهارت صحیحخوانی آیات و سورههای کتب درسی ابتدایی، حفظ ۲۰ سوره از قصارالسور و صحیحخوانی نماز همراه با اشراف به معانی نماز برگزار میشود. محتوای غیر حضوی این دوره نیز مشتکل بر سورههایی از جزء سیام قرآن است.
باقری با اشاره به اینکه در حال حاضر طرح اتقان با دعوت از معلمانی که علاقهمند هستند و به صورت اختیاری برگزار میشود، اظهار داشت: در نظر داریم با طرحهای تشویقی و انگیزیشی زمینه حضور تمام آموزگاران ابتدایی را در این طرح فراهم کنیم چراکه ارتقای سواد قرآنی آموزگاران همراه با درک معنا لازم و ضروری است و به ارائه موفقتر درس قرآن کمک میکند.
وی به تغییر کتاب درس قرآن ابتدایی در سال تحصیلی ۱۴۰۲ ـ ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: کتاب درس قرآن امسال بر مبنای تمام سورههای جزء سیام قرآن و با قابلیت واقعیت افزوده در اختیار دانشآموزان قرار گرفت و دانشآموزان طی آن با شان نزول آیات و داستانهای قرآنی آشنا میشوند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگر از این برنامه به آزمون استخدام در آموزش و پرورش و با عنوان شغلی آموزگار ابتدایی در روز ۸ اردیبهشت اشاره کرد و گفت: درحال حاضر آموزش و پرورش با کسری ۱۶۰ هزار معلم روبرو است که با افزودن تعداد فرهنگیانی که امسال در صف بازنشستگی قرار میگیرند، قطعا با کسری تعدادی قریب به ۲۰۰ هزار معلم روبرو هستیم که آزمون در این روز در راستای اخذ مجوز از دولت برای بهکارگیری ۶۵ هزار معلم است.
وی ادامه داد: همچنین با خلا نیروی پرورشی نیز در آموزش و پرورش روبرو هستیم که تا اواخر خرداد فراخوان دیگری ارائه میشود که اجازه جذب ۱۱ هزار نیروی پرورشی داده شده است، اما بنابر فرمایش رهبری دردیدار با فرهنگیان در سالهای گذشته «در حوزه تربیتی ـ پرورشی آموزش و پرورش کار خوبی شده، اما در سه مولفه ساختار، منابع مالی و نیروی انسانی پرانگیزه و انقلابی هنوز ضعف است»؛ بنابراین این دور معیار انتخاب نیروی انسانی پرانگیزه و انقلابی حائز اهمیت است و دراین آزمون نوع رشته متقاضیان برداشته شده است و حداقل مدرک مورد نیاز کارشناسی است. به عبارت دیگر امتیاز علمی و آزمون علمی ۲۰ درصد و سایر امتیاز به تخصص و مهارت تربیتی داوطلبان اختصاص پیدا کرده است لذا قرآنیان و حافظان و قاریان، طلاب و اعضای بسیج دارای اولویت خواهند بود و میتوانند در این آزمون جذب شوند.
باقری افزود: حتی درنظر داریم پس از اخذ این آزمون، سه برابر ظرفیت مورد نیاز اسامی اعلام شود و طی اردوهای مختلف و برخورداری از میزان موفقیت در زمینه تربیتی، مربیان پرورشی انتخاب شوند.
وی به برگزاری مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان اشاره کرد و گفت: این مسابقات در رشتههای قرائت تحقیق و حفظ ۱۰ جزء و کل و روش احکام و تفسیر قرآن در سه سطح منطقهای، استانی و کشوری برگزار میشود. امسال هشتمین سال آن است که به صورت سراسری برگزار میشود. مرحله منطقهای این آزمون در ایام دهه فجر در ۷۴۰ منطقه اجرا میشود، مرحله استانی در ۳۲ استان تا ۲۰ اردیبهشتاجرا میشود و مرحله کشوری نیز اواخر خرداد صورت حضوری و غیرحضوری برگزار میشود.
وی تصریح کرد: همچنین اجلاس نماز دانشآموزی، ۲۰ اردیبهشت در شیراز برگزار میشود. این اجلاس برای نخستین بار است که از قالب جشنوارهای خارج شده است و به صورت شناسایی، ارائه الگو و طرحهای موفق و برتر به کل کشور و با محوریت الگوسازی اجرا میشود. این اجلاس ویژه دانشآموزان است و با اجلاس سراسری نماز که در اسفند با حضور دستگاههای کشور و با هدف ارزیابی و معرفی و تجلیل از دستگاهها و نهادهای برتر این عرصه انجام میشود، متفاوت است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ادامه درباره طرح رتبهبندی معلمان قرآن نیز گفت: فرهنگیانی درخواست بازبینی داده بودند که تا ۱۱ اردیبهشت فرصت دارند مدارک را بارگذاری کنند و مجدد توسط کارشناسان بررسی صورت گیرد و امیدواریم تا ۱۵ روز آینده، پرونده رتبهبندی معلمان بسته شود.
خبر ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ – سرپرست مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری با اشاره به این که امروز آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۳۸۶ حوزه امتحانی در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و در ۲۳۲ شهرستان در سراسر کشور برگزار میشود، اظهار کرد: بیش از ۲۸ هزار معلم ابتدایی، استثنایی و عشایری از طریق این آزمون استخدام خواهند شد.
به گزارش ایسنا مجتبی هاشمی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش گفت: این آزمون با همکاری سازمان اداری و استخدامی، ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی، امروز (۸ اردیبهشت ماه) در ۳۸۶ حوزه امتحانی در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و در ۲۳۲ شهرستان در سراسر کشور برگزار میشود.
وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، ۲۴ هزار و ۶۹۴ آموزگار ابتدایی، ۲۳۳۲ آموزگار استثنایی و ۹۹۲ آموزگار ویژه مناطق عشایری و مرزی از طریق این آزمون جذب میشوند که در مجموع ۲۸ هزار و ۱۸ آموزگار ابتدایی، استثنایی و ویژه مناطق مرزی و عشایری جذب خواهند شد.
سرپرست مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری تصریح کرد: برای تامین نیاز رشته های دبیری مجوز آزمون ویژه دیگری اخذ شده است که اخبار مرتبط با آن در آینده اعلام خواهد شد.
وی در مورد تعداد شرکت کنندگان این آزمون گفت: بیش از ۵۳۴ هزار داوطلب برای آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال ۱۴۰۱ ثبتنام کردهاند که از این تعداد بیش از ۴۵۴ هزار داوطلب زن و بیش از ۷۹ هزار نفر مرد هستند.
هاشمی ادامه داد: شرط سنی برای شرکت در آزمون حداقل سن ۲۰ سال تمام و داشتن حداکثر ۴۰ سال تمام با تحصیلات لیسانس و فوق لیسانس در نظر گرفته شد و اعلام نتایج اولیه سه تا پنج برابر ظرفیت از بین داوطلبان واجد شرایط، جهت ارزیابی تکمیلی از بین داوطلبان دارای حد نصاب صورت خواهد پذیرفت.
سرپرست مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری با بیان این که داوطلبان باید در مرحله ارزیابی تکمیلی صلاحیت معلمی توسط مراکز ارزیابی و سایر عوامل مربوط در مجموع حداقل ۴۷۰ امتیاز از حداکثر امتیاز ممکن (۱۰۰۰ امتیاز) را کسب کنند، افزود: در ارزیابی تکمیلی، کسب حداقل (۹۵) امتیاز از شایستگیهای عمومی، حداقل (۷۰) امتیاز از شایستگی اختصاصی و (۴۰) امتیاز از شایستگی تخصصی الزامی است.
وی تصریح کرد: پذیرش نهایی از بین داوطلبان معرفی شده به آموزش وپرورش (حداکثر سه برابر) در سقف ظرفیت پذیرش و براساس نتیجه امتحان مشترک فراگیر (کتبی) با وزن ۴۰ درصد و ارزیابی تکمیلی با وزن ۶۰ درصد لحاظ شده و بر اساس اولویتهای انتخابی (حداکثر سه کد شغل محل) درمقایسه باسایر داوطلبان و با رعایت سهمیه قانونی داوطلب، به تعداد یک برابر ظرفیت صورت خواهد گرفت.
هاشمی با اشاره به اینکه مدت دوره یکساله مهارت آموزی جزء سنوات خدمتی محسوب نخواهد شد و صرفاً به عنوان شرط استخدام پیمانی در آموزش و پرورش است، اظهارکرد: گواهی پایان دوره مهارت آموزی، دارای ارزش برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی نیست. محل مهارت آموزی دوره یک ساله، براساس شغل محل پس از اعلام نتایج قطعی توسط دانشگاه فرهنگیان تعیین خواهد شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سرپرست مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری در پایان گفت: پذیرفته شدگان نهایی ضمن شرکت و موفقیت در دوره مهارت آموزی دانشگاه فرهنگیان باید در قالب برنامه سنجش صلاحیت حرفهای معلمان و در مسیر رشد معلمی در دورههای ضمن خدمت پیش بینی شده مطابق ضوابط اعلامی وزارت آموزش و پرورش موفق به دریافت گواهینامه صلاحیت معلمی شوند. گذراندن حداقل ۱۲۰ ساعت ضمن خدمت مرتبط با امورتربیتی و مهارتهای معلمی برای پذیرفته شدگان رشتههای غیر امورتربیتی در دو سال نخست استخدام الزامی است.