متن آگهی:
خبر ۹ تیر ماه ۱۴۰۰ – تهران- ایرنا- رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در بخشنامهای اصلاحیه «دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاههای اجرایی» را برای اجرا به همه دستگاههای اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ کرد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان اداری و استخدامی کشور، طبق این اصلاحیه، مسئولیت ناشی از رعایتنکردن دقیق ضوابط و شرایط اعلامشده در مفاد آگهی آزمون و یا ارائه مدارک به صورت ناقص در زمان بررسی مدارک، مصاحبه و گزینش بر عهده داوطلب است و چنانچه در هر مرحله از جذب و استخدام، اشتباه یا تعمد داوطلب در ارائه اطلاعات خلاف واقع محرز شود، وی از انجام مراحل بعدی محروم و در صورت صدور حکم استخدامی، حکم مزبور لغو میشود.
در این اصلاحیه آمده است؛ در صورت مساویبودن مجموع نمرات داوطلبان در آزمون کتبی و مصاحبه، اولویت معرفی به گزینش با داوطلبانی خواهد بود که نمره آنان در آزمون کتبی بالاتر باشد.
همچنین دستگاههای اجرایی مکلفند در مرحله مصاحبه استخدامی، با تمامی داوطلبان معرفیشده واجد شرایط مصاحبه کنند و نمره مربوط به مصاحبه را در سامانه امتحانات ثبت کنند.
مطابق این اصلاحیه، دستگاههای اجرایی موظفند حداکثر ظرف مدت ۳ ماه پس از اعلام نظر گزینش و انجام سایر تشریفات استخدامی، برای افراد پذیرفتهشده از طریق سامانه «کارمندایران» شماره مستخدم درخواست کرده و حداکثر ظرف مدت یک ماه پس از اخذ شماره مستخدم، حکم کارگزینی افراد را صادر یا قرارداد پیمانی آنان را تنظیم کنند.
همچنین به موجب این اصلاحیه، داوطلبان استخدام در زمان ثبت نام میتوانند علاوه بر شغلمحل مورد تقاضا به عنوان انتخاب اصلی، یک شغلمحل دیگر را به عنوان انتخاب دوم در همان دستگاه اجرایی انتخاب کنند. دستگاههای اجرایی میتوانند در بازه زمانی پایان یک آزمون تا برگزاری آزمون بعدی حداکثر به مدت ۶ ماه پس از اعلام نتیجه، از میان داوطلبان همان آزمون با درنظرگرفتن انتخاب دوم داوطلبان و رعایت شرایط تعیینشده اعم از سهمیه، جنسیت، شرایط احراز به ترتیب نمرات فضلی در مرحلۀ آزمون کتبی، از آنان برای انجام سایر مراحل استخدامی دعوت کنند.
در این اصلاحیه تصریح شده است؛ ملاک عمل درخصوص محاسبه تاریخ فراغت از تحصیل، اتمام خدمت دوره ضرورت یا معافیت دائم، «آخرین روز» ثبت نام امتحان مشترک فراگیر و درخصوص محاسبه سن افراد، «اولین روز» ثبت نام امتحان مشترک فراگیر است.
به موجب این اصلاحیه، مدارک تحصیلی پایینتر از مقاطع تحصیلی اعلامشده در شرایط احراز مشاغل در آگهی استخدامی و همچنین مدارک معادل، برای شرکت در آزمون مشترک و استخدام مجاز نیستند. همچنین افراد دارای مدرک تحصیلی بالاتر از مقاطع تحصیلی اعلامشده، برای شرکت در آزمون میبایست مدرک مقطع تحصیلی ذکرشده در آگهی را داشته باشند؛ در این حالت مقطع تحصیلی بالاتر لحاظ نمیشود و حکم کارگزینی یا تنظیم قرارداد پیمانی پذیرفتهشدگان بر اساس مقاطع تحصیلی مندرج در آگهی استخدامی خواهد بود.
به گزارش ایرنا، استخدام و جذب نیرو در وزارتخانهها و سازمانهای دولتی از سال ۹۴ به بعد از طریق برگزاری آزمون متمرکز دستگاه های اجرایی در یک روز بصورت سراسری برگزار میشود.
تا کنون هشت دوره آزمون فراگیر برگزار شده که طبق اخبار موثق انتشار دفترچه نهمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی در نیمه اول سال ۱۴۰۰ خواهد بود که بیشترین جذب نیرو به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شده است.
خبر ۲۷ اسفند ۹۹: شرط انتشار نتایج نهایی هشتمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور به بیان توضیحاتی درباره اعلام نشدن نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش پرداخت.
فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور که در روزهای ۱۱ و ۱۲ دی در راستای جذب و استخدام نیروی مورد نیاز ۸۱ دستگاه اجرایی برای جذب و استخدام ۳۸ هزار و ۱۸۴ نفر برگزار شد. نتیجه اولیه این آزمون یازدهم بهمن ماه در سایت سازمان سنجش اعلام شد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش ادامه داد: پس از اعلام نتایج اولیه آزمون هشتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی شامل وزارت آموزش و پرورش دعوت به مصاحبه از سوی آموزش و پرورش انجام شد.
او افزود: تقاضاهای زیادی از داوطلبان آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی کشور نوبت هشتم مبنی بر اعلام نتایج نهایی دستگاههای اجرایی به ویژه وزارت آموزش و پرورش به سازمان سنجش ارسال شده بود.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش درباره دلیل اعلام نشدن نتایج با توجه به پایان مرحله مصاحبه، توضیح داد: تاکنون نتایج مصاحبه دستگاهها به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال نشده است و به محض اعلام نتایج مصاحبه از سوی ارگانهای پذیرنده سازمان سنجش نسبت به اعلام نتایج نهایی این آزمون اقدام خواهد کرد.
گفتنی است، پیش تر یارمحمد حسینبر مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی وزارت آموزش و پرورش درباره جزئیات اعلام نتایج پذیرفتهشدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش بیان کرد: نتایج اولیه این آزمون با پذیرش ٢/۵ برابر ظرفیت انجام شد و بعد از این مرحله فرایند مصاحبهها تمام شده است و نتایج را به سازمان سنجش ارجاع دادیم.
او ادامه داد: بعد از این مرحله در سازمان سنجش و آموزش کشور نتایج آزمون کتبی و نمره مصاحبه پردازش میشود تا نتایج اولیه آن از سوی این سازمان اعلام شود.
خبر ۱۱ بهمن ماه ۹۹ – اعلام نتایج هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی سال ۱۳۹۹
جهت مشاهده نتایج آزمون اینجا کلیک کنید
خبر ۴ آذر ماه ۹۸ – مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور زمان اعلام نتایج اولیه هفتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور را اعلام کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزای برنا؛ حسین توکلی افزود: در هفتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور برای ۵۲۱ هزار و ۹۷۳ داوطلب کارت آزمون صادر شده است که از این تعداد ۳۲۰ هزار و ۱۴ داوطلب زن و ۱۹۱ هزار و ۹۵۹ داوطلب مرد هستند. به عبارت دیگر ۶۳.۲۲ داوطلبان را زنان و ۳۶.۷۸ درصد داوطلبان را مردان تشکیل می دهند.
وی گفت: کارت شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۲۷ آبان ۹۸ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت و تا پایان روز چهارشنبه ۲۹ آبان تعداد ۴۹۶ هزار و ۳۴۷ نفر کارت آزمون خود را پرینت کردند.
مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: آزمون استخدامی در دو نوبت صبح و عصر در ۱۸۰ شهر و ۲۵۰ حوزه امتحانی در روز پنجشنبه ۳۰ آبان ۹۸ برگزار شد. آزمون گروه های یک و دو در صبح پنجشنبه و آزمون گروه های سه، چهار و پنج در بعدازظهر پنجشنبه ۳۰ آبان برگزار شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده فهرست اسامی معرفی شدگان مرحله اول این آزمون در دهه اول دی ماه ۹۸ منتشر خواهد شد.