متن آگهی:
خبر ۲۹ دی ماه ۹۵- آغاز ثبتنام جذب هیات علمی وزارت بهداشت از اول بهمن
خبرگزاری ایسنا : رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه فراخوان سراسری جذب اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی از اول بهمنماه آغاز میشود، گفت: علاقهمندان از روز جمعه اول بهمنماه به مدت یک ماه فرصت ثبتنام دارند.
دکتر سیدعلی حسینی در گفتوگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: فراخوان سراسری جذب اعضای هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی از اول بهمنماه ۹۵ بر روی سامانه جذب وزارت بهداشت قرار میگیرد و علاقهمندان از اول بهمن به مدت یک ماه فرصت دارند با مراجعه به این سامانه به نشانی اینترنتی http://aac.behdasht.gov.ir/ در این فراخوان ثبتنام کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاههای علوم پزشکی تعداد رشتههای متقاضی اعضای هیات علمی و سایر نیازمندیهای خود در زمینه جذب اعضای هیات علمی را بر روی سامانه جذب وزارت بهداشت بارگذاری میکنند و این فرآیند تا اول بهمنماه به اتمام میرسد.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر هیات علمی در این مرحله جذب دانشگاههای علوم پزشکی خواهند شد، گفت: آمار نهایی و رشتههای متقاضی برای جذب هیات علمی هنوز به طور کلی از سوی دانشگاهها اعلام نشده است اما مطمئناً تعداد استخدام کمتر از ۱۰۰۰ نفر نخواهد شد.
دکتر حسینی ادامه داد: نتایج سراسری جذب اعضای هیات علمی بهمنماه بیش از ۴ ماه طول خواهد کشید. در واقع از زمانی که افراد در این سامانه ثبتنام میکنند تا قبل از پایان سال ۹۵ اطلاعات آنها جمعآوری و بررسی خواهد شد و در نهایت پذیرفتهشدگان برای سال تحصیلی ۹۶- ۹۷ وارد دانشگاههای علومپزشکی خواهند شد.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: اولویت جذب اعضای هیات علمی با متخصصان بومی در دانشگاههای آن منطقه خواهد بود.
خبر ۱۳ دی ماه ۹۵ – جذب هیات علمی در وزارت بهداشت تا پایان سال جاری
خبرگزاری ایسنا : رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت به راهکارهای این وزارتخانه برای مقابله با بحران کمبود اعضای هیات علمی در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: استخدام سالیانه بیش از ۱۰۰۰ عضو هیات علمی و به کارگیری از فارغالتحصیلان رشتههای مختلف به عنوان افراد متعهد به خدمت از راهکارهایی است که کمک میکند ما در زمینه اعضای هیات علمی با بحران مواجه نشویم.
دکتر سیدعلی حسینی در گفتوگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: با توجه به تعداد قابل توجه دانشجویان رشتههای علوم پزشکی در مقاطع مختلف تحصیلی که در سالهای گذشته مورد پذیرش قرار گرفتهاند تعداد اعضای هیات علمی با این دانشجویان تناسب ندارند و تناسب بین “استاد و دانشجو” رعایت نشده است. بنابراین در دانشگاهها از نظر تعداد اعضای هیات علمی با کمبود مواجه هستیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه تعداد اعضای هیات علمی در بخشهای بالینی بسیار کمتر از تعداد دانشجویان است، تصریح کرد: عمده دانشجویان وزارت بهداشت در آموزشهای بالینی مشغول به تحصیل هستند. متاسفانه تعداد استاد به دانشجو در این مقطع بسیار پایین است و این کمبودها به خوبی حس میشوند. به طوری که در حال حاضر به نسبت هر ۱۸ دانشجوی رشته بالینی یک استاد وجود دارد این در حالی است که ما به تعداد استاد بیشتر و نسبت کمتر دانشجو نیاز داریم.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت یادآور شد: براساس تجزیه و تحلیلهای انجام گرفته و مطالعاتی که با برخی از دانشگاههای برجسته دنیا انجام دادیم، مشخص شد با کمبود حدود ۱۰ هزار عضو هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی مواجهیم.
دکتر حسینی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت راهکارهایی برای رفع کمبود اعضای هیات علمی طراحی کرده است، گفت: تعدادی از افرادی که در مقاطع مختلف تحصیلی فارغالتحصیل میشوند بدون اینکه قرارداد پیمانی یا رسمی باشند، به عنوان متعهد به خدمت در دانشگاههای علوم پزشکی کشور مشغول ارائه خدمت هستند که این شیوه تا حدودی کمبود اعضای هیات علمی را جبران میکند. اما برای ارائه هر چه بهتر خدمات آموزشی و پژوهشی نیازمند جذب اعضای هیات علمی بصورت استاندارد هستیم.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت تاکید کرد: در صورتی که نسبت استاندارد اعضای هیات علمی در دانشگاهها رعایت شود، خدمات باکیفیت بسیار بالایی در عرصه سلامت ارائه خواهند شد اگرچه ما سالیانه تعدادی از اعضای هیات علمی در دانشگاهها جذب میکنیم به طوری که سال گذشته ۱۲۰۰ هزار عضو هیات علمی پیمانی استخدام شد.
به گفته وی، تا پایان سال جاری نیز حدود ۱۲۰۰ نفر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور جذب خواهند شد و در ماههای بهمن و اسفند جاری مجددا فراخوانی برای جذب اعضای هیات علمی در سال آینده منتشر خواهیم داد.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در پایان گفت: امیدواریم فاصله ما از نظر تعداد هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی به شرایط ایدهآل برسد و بتوانیم منابع لازم را برای جذب نیروی انسانی و زیرساختها در دانشگاهها تامین کنیم. اگرچه امیدوارم وضعیت دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا سال آینده از نظر منابع و بودجه بهتر شود.