متن آگهی:
خبر ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ – رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه بر برگزاری آزمون کارشناسی رسمی سال ۱۴۰۲ به شکل مشترک با کانون کارشناسان تاکید کرد.
به گزارش اختبار، خبر برگزاری آزمون مشترک کارشناسی رسمی اولینبار در دیماه سال گذشته منتشر شد و رئیس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری گفت که بنا داریم امسال (سال ۱۴۰۱) آزمون مشترکی را با مرکز کارشناسان رسمی قوه قضاییه برگزار کنیم.
بااینحال این آزمون در سال ۱۴۰۱ برگزار نشد. حسن عبدلیانپور، رئیس مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه در مصاحبهای با تسنیم درباره علت عدم برگزاری آزمون کارشناسان رسمی ۱۴۰۱ گفت: «سازمان سنجش آموزش کشور که طبق قانون مجری برگزاری این آزمون است، برای انجام آن در سال جاری وقت ندارد.»
عبدلیانپور همچنین گفت: «قرار بر این شد که اگر امسال آزمون برگزار نشود، مراحل ثبتنام آزمون کارشناسان رسمی در سال جاری انجام شود و در نیمه اول سال آینده به صورت مشترک بین مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه و کانون کارشناسان رسمی برگزار شود.»
بااینحال با اتمام سال ۱۴۰۱ ثبتنام آزمون کارشناسی رسمی صورت نگرفت و از چندی پیش زمزمههایی مبنی بر برگزاری آزمون سال ۱۴۰۲ به شکل جداگانه شنیده میشد.
برگزاری آزمون مشترک کارشناسی رسمی ۱۴۰۲ با دستور معاون اول قوه قضاییه
در تازهترین اظهارنظر درباره آزمون کارشناسی رسمی ۱۴۰۲، روز ۲۰ اردیبهشت حسن عبدلیانپور در نشست شورای برنامهریزی استان مرکزی در اراک گفت: شورای عالی کارشناسان دادگستری بعد از ماهها با ریاست قوه دیدار داشته و رئیس دستگاه قضا دستور داد که فلانی (از مرکز وکلا و کارشناسان) هم حتما باید در این جلسه حضور داشته باشد که این نگاهی است که امروز وجود دارد هم در قوه و هم در مجموعه کارشناسی و ما تقریبا صلاحیتهایمان یکی شده به طوری که ما آزمون مشترک را داریم که علیرغم مخالفت های زیاد با دستور شخص دکتر مصدق [معاون اول قوه قضاییه] قرار است برگزار کنیم.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه افزود: هرچند میدانیم که این اتفاق تبعات دارد و قطعا مجلس موضع خواهد گرفت و مقاومت می کند اما به این سمت و سو داریم حرکت می کنیم که انشالله با کانون کارشناسان هم رشته ها و هم صلاحیت هایمان را یکسان سازی و هم سان سازی کنیم به طوری که چندین کارگروه مشترک داریم که به جدیت در حال برگزاری جلسات تخصصی هستند و هر هفته این جلسات برقرار است و خروجی های بسیار مناسبی دارند
خبر ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ – داوطلبان گرامی جهت آگاهی از فرآیند شروع دوره کار آموزی به سامانه جذب به نشانی https://jazb.۲۳۰۵۵ مراجعه نمایید.
خبر ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱- انتشار کارنامه و نحوه اعتراض به نتایج آزمون کارشناسی رسمی دادگستری
نتایج اولیه آزمون کارشناس رسمی دادگستری که روز شنبه ۱۰ ازدیبهشت ماه منتشر شد، متقاضیانی که در این آزمون شرکت کرده بودند می توانند نسبت به پیگیری نتایج آزمون و نحوه اعتراض به آزمون اقدام نمایند.
- پایگاه خبری اختبار- نتایج اولیه آزمون کارشناس رسمی دادگستری (مربوط به شورای عالی کارشناسان) امروز شنبه ۱۰ اردیبهشت شده بود منتشر شد.
این آزمون در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ برگزار شده بود و قبولشدگان این مرحله، برای شرکت در مرحله مصاحبه شفاهی و سایر مراحل، دعوت خواهند شد. پذیرفته شدگان لازم است برای طی سایر مراحل، به اطلاعیه ای که امروز در سایت شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری به نشانی: شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری قرار می گیرد، مراجعه کنند.
نحوه اعتراض به آزمون کارشناسی رسمی دادگستری
متقاضیانی که در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری ۱۴۰۰ پذیرفته نشده اند و به هر نحو سوال یا اعتراض به نتیجه آزمون دارند، از تاریخ اعلام نتایج آزمون، به مدت ۱۴ روز مهلت دارند تا موضوع را ازطریق درگاه اطلاع رسانی شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری به نشانی: شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری، قسمت آزمون ارسال کنند.
به سوالاتی که ازطریق دیگر و یا در خارج از بازه زمانی تعیین شده (حداکثر ۱۴ روز بعد از اعلام نتایج آزمون) ارسال شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
ضمناً متقاضیان برای هرگونه سوال یا اعتراض به هیچ وجه حضوری به سازمان سنجش آموزش کشور و شورای عالی یا کانون کارشناسان رسمی دادگستری مراجعه نفرمایند.
لازم به ذکر است متقاضیانی که پذیرفته نشده اند و به هر نحو سوال یا اعتراض به نتیجه آزمون دارند، از تاریخ اعلام نتایج آزمون، فقط ۱۴ روز مهلت دارند تا موضوع را ازطریق درگاه اطلاع رسانی شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری قسمت آزمون ارسال نمایند و به سوالاتی که ازطریق دیگر و یا در خارج از بازه زمانی تعیین شده (حداکثر ۱۴روز بعد از اعلام نتایج آزمون) ارسال شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
ضمناً متقاضیان برای هرگونه سوال یا اعتراض به هیچ وجه حضوری به سازمان سنجش آموزش کشور و شورای عالی یا کانون کارشناسان رسمی دادگستری مراجعه نفرمایند.
جهت مشاهد نتایج آزمون کلیک نمایید
خبر ۱۷ دی ۹۹: اعلام نتایج مصاحبه آزمون کارشناس رسمی دادگستری همدان
نتایج مصاحبه آزمون کارشناس رسمی دادگستری استان همدان اعلام گردید. پذیرفته شدگان میبایست به همراه مدارک اعلام شده در اطلاعیه طبق جدول زمانبندی به کانون کارشناسان رسمی دادگستری همدان مراجعه نمایند.