خانه » اطلاعیه های مهم » اعلام نتایج آزمون فوق العاده وکالت ۱۴۰۱ به تعویق افتاد

اعلام نتایج آزمون فوق العاده وکالت ۱۴۰۱ به تعویق افتاد

متن آگهی:

خبر ۷ تیر ماه ۱۴۰۱ – دکتر حسینی ایجی سخنگوی مرکز وکلای قوه قضائیه با اشاره به عدم اعلام نتایج آزمون فوق العاده در موعد مقرر اظهار داشت:
با توجه به اینکه قانون تسهیل یک قانون نوپا می باشد و اختلاف نظر در نحوه محاسبه نمرات بر اساس تراز یا درصد نیز وجود دارد، اعلام نتایج نهایی در تاریخ اعلام شده منوط به تصمیم گیری مجدد خواهد بود که اگر نتیجه مطلوب حاصل گردید؛ نتایج را اعلام خواهیم کرد.

هدف مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوره خانواده قوه قضائیه بر این است که نتایج را بر مبنای قانون و بهترین نحوی که به نفع داوطلبان می باشد، اعلام کند.

ضمن عرض پوزش از داوطلبان تقاضای صبوری و خونسردی را داریم.


خبر ۳ تیر ۱۴۰۱- داوطلبین گرامی می توانند از روز  دوشنبه ۶ تیر ماه به سایت مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه نتایج آزمون را مشاهده نمایند.


خبر ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ – فرم های لازم جهت تشکیل پرونده فیزیکی ویژه کارآموزان وکالت ورودی سال ۱۴۰۰


خبر ۲۱ خرداد ۱۴۰۱: رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در خصوص زمان اعلام نتایج آزمون ۲۳ اردیبهشت گفت: نتایج آزمون وکالت تا هفته آینده اعلام می‌شود. عبدلیان پور درباره اینکه نتایج این آزمون چه زمانی اعلام خواهد شد گفت: اعلام نتایج معمولا یک ماه بعد از برگزاری آزمون زمان می‌برد که ما نیز طی یک ماه نتایج را اعلام می‌کنیم.
وی گفت: متاسفانه تاریخ اعلام شده از طرف معاونت آموزش این مرکز توقع ایجاد کرده است و نباید تاریخ مشخصی اعلام می‌کردیم، اما در نهایت تا هفته آینده نتایج آزمون را اعلام می‌کنیم.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه درباره اینکه چه تعداد کارآموز وکالت در این دوره از آزمون شرکت کرده اند افزود: حدود ۸۰ هزار نفر در آزمون (فوق العاده) امسال ثبت نام کرده بودند که البته با احتساب افرادی که در جلسه آزمون شرکت نکردند؛ در مجموع حدود ۷۲ هزار نفر در آزمون حضور داشتند.


خبر ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۰ – رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: در آزمون وکالت سال ۱۴۰۰، ۸۱ هزار و ۲۹۸ داوطلب شرکت کردند که از این میان هفت هزار و ۱۲نفر پذیرفته شدند و این مرکز تا قبل از پایان سال جاری به عنوان عیدی به داوطلبان نتایج نهایی آزمون وکالت را اعلام خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، حسن عبدلیان پور روز یکشنبه در نشست خبری اظهارداشت: اکنون ۳۰ هزار و ۶۷۲ وکیل از مرکز وکلای قوه قضاییه پروانه وکالت دارند.

وی درباره آزمون فوق‌العاده وکالت که در ۲۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد، افزود: زمان ثبت نام این آزمون ۲۰ تا ۲۶ فروردین است و البته ممکن است مهلت ثبت نام با توجه به استقبال فارغ‌التحصیلان حقوق تمدید شود.

وی با اشاره به برگزاری دو آزمون وکالت در سال ۱۴۰۱ گفت: سال آینده یک آزمون فوق العاده برگزار می‌کنیم زیرا نهاد موازی ما نتوانست آزمونی را سال گذشته برگزار کند و برای آنکه حقی از کسی ضایع نشود آزمونی را به صورت فوق العاده در روز ۲۳ اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌کنیم.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۳۴۰ کارشناس عضو مرکز هستند، گفت: ۶۱ هزار و ۱۲۷داوطلب در آزمون کارشناسی امسال شرکت کردند و حدود پنج هزار نفر در آزمون قبول پذیرفته خواهند شد.

وی با اشاره به سند تحول قضایی و لزوم ساماندهی کارشناسی ها که مورد تاکید ریاست قوه قضاییه است، افزود: سامان بخشی به کارشناسی‌ها در محاکم از جمله خواسته های رئیس قوه قضاییه بود و برهمین اساس سامانه ۱۵۱۵ یا نظام ارجاع عادلانه کارشناسی که وظیفه مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه بود راه اندازی شد.

عبدلیان پور اظهارداشت: سعی می‌کنیم که ابتدای سال جدید این سامانه را با همکاری معاونت فناوری اطلاعات قوه قضاییه به سرانجام برسانیم تا همه مردم از آن بهره مند شوند.

وی درباره فرایند دادسرای انتظامی گفت: اکنون در همه استان‌ها در ۳۱ حوزه وکالت و کارشناسی محاکم انتظامی فعالیت دارند و دادیاران به صورت تمام وقت در دادسراهای انتظامی حضور دارند همچنین محاکم بدوی نیز در همه استان‌ها مستقر هستند.

وی با بیان اینکه حمایت از وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده را وظیفه مرکز می دانیم تاکید کرد: مرکز به نظام خودانتظامی اعتقاد دارد و اگر تخلفی رخ دهد با جدیت برخورد می کنیم.

عبدلیان پور اضافه کرد: در راستای شفاف سازی و توسعه نظام الکترونیک امروز همه شکایاتی که علیه وکلا کاملا الکترونیک است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه درباره تخلفات انتظامی گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۵ مورد ابطال پروانه وکالت، ۱۵ مورد انفصال موقت، هفت مورد تنزل درجه و اعمال محدودیت در اختیارات کارشناسان رسمی، ۲۴ مورد برائت، یک مورد توبیخ و ۶ مورد توبیخ با درج در پرونده حکم صادر شده است.

عبدلیان پور در پاسخ به سوالی درباره پرونده‌های مربوط به تخلفات کارشناسان رسمی اظهارداشت: بیشترین شکایت از کارشناسان رسمی مربوط به گزارش خلاف واقع بوده است اما تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد از این شکایات واهی است.

رئیس مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره فعالیت مشاوران خانواده گفت: در سال ۱۴۰۱ مقدمات برگزاری آزمون مشاوران خانواده را فراهم می‌کنیم و تقاضا داریم صلاحیت‌ها افزایش یابد زیرا اکنون مشاوران خانواده فقط به پرونده های طلاق رسیدگی می‌شود و درصورت افزایش اختیارات می‌توانند در حوزه‌های دیگر نیز همراه باشند و از تشکیل پرونده‌های قضایی جلوگیری کنند.

بیش از ۵ هزار پرونده تسخیری و ۷۰ هزار پرونده معاضدتی در سال ۱۴۰۰ رسیدگی شد
وی درباره تفاهم نامه هایی تفاهم نامه‌هایی که مرکز با نهادهای دیگر به امضا رسانده است گفت: اسنپ تراک، پلیس آگاهی، شرکت خودروسازی سایپا، استان مقدس احمدی و محمدی علیه السلام شیراز برای ارائه خدمات معاضدتی به زائران شاه چراغ از جمله این تفاهم نامه ها هست همچنین ارائه این خدمات در استان مقدس رضوی و حضرت معصومه نیز اجرایی می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره حق الوکاله‌های بالاتر از تعرفه گفت: این موضوع مشکلی است که رد نمی‌کنم و می‌توان پذیرفت اما نه به اندازه ای که عنوان می‌شود.

عبدلیان پور خاطر نشان کرد: قرارداد خصوصی وکیل و موکل بر اساس ماده ۱۰ قانون مدنی آزاد است و در برخی موارد توافقی قرارداد منعقد می‌شود و بر اساس مبلغ آن مالیات هم پرداخته می‌شود.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه اضافه کرد: مرجع انتظامی مرکز پیگیر است تا اگر مبالغی بیش از توافق از موکل دریافت شود با جدیت رسیدگی و برخورد کند.

وی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند شکایات خود را به صورت آنلاین ثبت و پیگیری کنند. قضات دادگاه انتظامی مرکز از قضات پایه ۹ و منصوب رییس قوه هستند و ریزبینانه به شکایات رسیدگی می کنند و اینطور نیست که قضات دادسرای انتظامی وکیل باشند و با همکار خود مماشات کنند.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره جزئیات پرونده ابطال پروانه وکالت علی اکبر گرجی از وکلای این مرکز و ایننه آیا انتقاد از نظام منجر به ابطال پروانه وکالت می‌شود گفت: وکیلی که به صورت علنی در برابر نظام می‌ایستد با بیگانگان در ارتباط است در حوزه وکالت جا نخواهد داشت.

وی ادامه داد: درباره گرجی، پرونده وی در یک فرایند کاملا عادلانه و انتظامی بررسی شده است. یک قاضی در دادگاه بدوی و سه قاضی در دادگاه تجدیدنظر پرونده او را بررسی کردند و من فکر نمی‌کنم وقتی چهار قاضی روی یک پرونده نظر دهند، پرونده موردی داشته باشد و پرونده در یک فرایند عادلانه منجر به صدور رای شده است‌.


خبر ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۰ – آزمون وکالت فوق‌العاده مرکز وکلا بیست و سوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

اسماعیل حسینی ایجی، سخنگوی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: آزمون وکالت فوق‌العاده مرکز وکلا، بیست و سوم اردیبهشت‌ماه سال آینده به صورت سراسری برگزار خواهد شد.

حسینی ایجی تصریح کرد: باتوجه به دغدغه داوطلبان آزمون وکالت و مراجعات و مکاتبات ایشان با مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، با پیگیری‌های مجدانه آقای عبدلیان‌پور، رئیس مرکز این آزمون فوق‌العاده و خارج از برنامه برگزار خواهد شد.

وی گفت: فارغ‌التحصیلان حقوق سرمایه‌های کشور هستند که با توجه به لغو شدن آزمون وکالت کانون وکلا در نتیجه عملکرد غیرقانونی نهاد غیرقانونی اسکودا، دچار مخاطرات روحی و شغلی شده بودند. حمایت از این سرمایه‌ها و صدور پروانه وکالت برای افراد واجد صلاحیت در کنار حفظ شان صنفی وکلا وظیفه مرکز وکلا است؛ به همین منظور و به رغم سختی‌های جابجایی برنامه آزمون‌ها، مرکز وکلا آزمون فوق‌العاده را تدارک دید تا بخشی از دغدغه‌های جامعه حقوقی برطرف شده و مطالعات‌شان برای آزمون از پیش اعلام شده اما لغو شده کانون بی‌ثمر نماند.

حسینی در پایان گفت: زمان ثبت نام و بارگذاری مدارک داوطلبان برای آزمون اردیبهشت‌ماه مرکز متعاقبا اعلام خواهد شد.

کانال تلگرام استخدامی

جهت مشاهده نیازمندی های روزانه استخدام در روزنامه ها اینجا کلیک کنید

هشدار مهم : کارجویان گرامی لطفا قبل از ارسال شغل مورد درخواست خود به نکات زیر توجه کنید.
* سایت استخدامی هیچ گونه مسئولیتی در تعیین شرایط و مشخصات آگهی های درج شده و یا توافق بین کارجویان و کارفرمایان و سازمان ها ندارد لذا خواهشمند است در ارسال مدارک و مشخصات خود بالاخص در مورد شرکت ها و سازمان های بخش خصوصی دقت لازم را مبذول فرمایید.
* تنها سازمان ها ، دستگاه های دولتی و بانک ها بر طبق قانون جهت برگزاری آزمون ها هزینه ثبت نام دریافت می کنند. چناچه شرکت و یا بخش خصوصی اقدام به گرفتن وجه در قبال ثبت نام شما کرد هوشیار باشید و از واریز وجه اجتناب کنید.
*متاسفانه بعضی آگهی دهنده ها به طور کامل شرایط و ضوابط خود را در آگهی ها اعلام نمی کنند در صورتیکه شخص حقیقی یا حقوقی اقدام به دریافت وجه و اخاذی از شما کرد مراتب را به سایت استخدامی اطلاع تا در اسرع وقت آگهی های این آگهی دهندگان حذف و به آنان هشدار داده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.