متن آگهی:
خبر ۱۸ بهمن ۹۴ : استفاده از صدقات برای اشتغالزایی
معاون ادارای و مالی کمیته امداد گفت: به دنبال این هستیم که بخشی از صدقات را در ایجاد اشتغال هزینه کنیم که این اتفاق بزودی عملیاتی میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه خراسانشمالی ،علیرضا عسگریان در بازدید از طرح های اشتغالزایی مددجویان بجنورد اظهار کرد: براساس معیار و استانداردهای جهانی، ایجاد یک شغل نیازمند وجود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون ریال است حال آن که برای رسیدن به سود دهی که از سال پنجم به بعد آغاز میشود بیش از این میزان نیاز است.
وی با بیان این که کمیته امداد با کمترین تسهیلات، اشتغالهای خانگی و کوچک با سود دهی و دوام بالا ایجاد میکند، گفت: به رغم تسهیلات کم اختصاص یافته به طرحهای اشتغال کمیته امداد ، اما هم اکنون بیش از ۹۵ درصد از طرحهای عملیاتی شده پایدارهستند.
معاون ادارای و مالی کمیته امداد گفت: میزان معوقات بانکی مددجویان کمیته امداد کمتر از یک درصد بوده که این رقم در برخی موارد سخت زیر سه درصد است.
عسگریان ادامه داد: هم اکنون مجریان طرحهای اشتغال کوچک و زود بازده کمیته امداد ماهیانه میانگین ۱۰ میلیون ریال در آمد دارند.
وی با بیان این که همه اشتغال ایجاد شده کمیته امداد در آمار و ارقام دولتی گنجانده شده و امداد به صورت رسمی اشتغال تولیدی خود را اعلام نکرده است، یادآورشد: از مجموع اشتغال ایجاد شده توسط دولت بخش قابل توجهی از آن به کمیته امداد اختصاص دارد.
عسگریان خاطرنشان کرد: کمیته امداد همواره به فعالیت خود در حوزه اشتغالزایی ادامه داده و تاکنون ۳۰ درصد از مشاغل راه اندازی شده نیز از محل منابع داخلی کمیته امداد تامین اعتبار شده است.
وی با تاکید بر گسترش طرحهای بومی در استانهای محروم، ادامه داد: متاسفانه در برخی از استانهای محروم هیچ گونه اعتبار بانکی برای راه اندازی طرحهای اشتغال اختصاص نیافته است.
عسگریان عنوان کرد: فرشهای تولیدی مددجویان به دلیل کیفیت و مرغوبیت توسط استانها خریداری می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند و این در حالیست که سایر بافتههای تولیدکنندگان به دلیل نامرغوبیت مورد توجه خاص نیست.
عسگریان افزود : معتقدم همه کشورهای توسعه یافته دنیا از مشاغل کوچک و خرد شروع کرده و بر این اساس دولت نیز چاره ای جز توجه به اشتغال و توسعه حوزه اقتصادی توسط کارگاههای کوچک و بنگاههای زود بازده ندارد.
معاون ادارای و مالی کمیته امداد گفت: به دنبال این مساله هستیم بخشی از صدقات را در ایجاد اشتغال هزینه کنیم که این اتفاق بزودی عملیاتی میشود.
وی با اشاره به طرح جدید امداد در حوزه استعداد یابی، یادآورشد: کوچکترین استعدادها و مهارتهای افراد در حال شناسایی است تا به موقع تسهیلات اشتغال و خدمات هماهنگ با آن مهارت ارایه شود بنابراین بدین ترتیب میزان ضریب خطا و شکست در طرحها به صفر میرسد.
عسگریان با تاکیدبر همکاری سازمانهای دولتی با کمیته امداد، ادامه داد: قطعا خروجی این همکاری ایجاد اشتغال و توانمند سازی خانوادههای محروم است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر طرح استان پاک از سوی کمیته امداد در حال اجرا است که امیدواریم با همکاری دستگاه ها و از جمله استانداری ها شاهد روزی باشیم که در سطح کشور مددجویی وجود نداشته باشد.
خبرگزاری ایسنا